tyler

DIT PUNT IS GEMAAKT OM TE BESTELLEN. VERWERKINGSTIJD IS OP HET MOMENT ROND 1-2 WEKEN.

Deze kleine veldmuis is gemaakt van 100% mooie, biovriendelijke zuivere wol. Het is op bestelling gemaakt. U ontvangt de muis niet op de foto, maar een die er precies zo uitziet.

Hij heeft een natuurlijke uitstraling en is volledig van kop tot staart te positioneren. Gemaakt met de grootst mogelijke nauwkeurigheid.

Deze kleine muis meet ongeveer 6 cm (2,4 inch). Zoals al mijn creaties, het is uniek en gemaakt van eersteklas materialen.

Deze muis is zorgvuldig gemaakt van fijne wol.

Het heeft / is:

~ glazen ogen

~ volledig positioneerbaar

~ is een verzamelbare muis met kleine onderdelen en daarom niet geschikt voor kleine kinderen omdat deze muis geen speelgoed is!

~ Draagt mijn merklabel

Let op: ik bied de mogelijkheid voor normale verzending of verbeterde verzending, als u kiest voor normale verzending, wordt het artikel verzonden, veilig verpakt, in een kleine doos zonder tracking. Hoewel deze optie goed is gegaan in 99,2% van de gevallen (uit mijn eigen ervaring), is het op uw eigen verantwoordelijkheid en kan ik niet verantwoordelijk worden gehouden voor verloren of beschadigde items.

Wanneer u een ge├╝pgradede verzending kiest, wordt het artikel met een trackingnummer en handtekening bij ontvangst verzonden.

AL MIJN CREATIES WORDEN GEMAAKT VAN NATUURLIJKE MATERIALEN IN EEN ROOKVRIJ HUIS

$43.50
Please select variants first