Olivia

Niet in voorraad

Dit kleine vilten varken is gemaakt van 100% mooie, biovriendelijke zuivere wol. Het is op bestelling gemaakt. Je zult het kleine varken op de foto niet krijgen, maar er is er eentje die er zo uit ziet. De verwerkingstijd is ongeveer een week.

Hij heeft een natuurlijke uitstraling en is met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gemaakt. Het varken wordt geleverd in zijn eigen fluwelen zakje.

Dit kleine varkentje meet ongeveer 5 cm (2 inch). Zoals al mijn creaties, het is uniek en gemaakt van eersteklas materialen.

Dit varken is zorgvuldig gemaakt van fijne wol.

Het heeft / is:

~ glazen ogen

~ is een verzamelzwijntje met kleine onderdelen en daarom niet geschikt voor kleine kinderen omdat deze muis geen speelgoed is!

~ Draagt mijn merklabel

Let op: ik bied de mogelijkheid voor normale verzending of verbeterde verzending, als u kiest voor normale verzending, wordt het artikel verzonden, veilig verpakt, in een kleine doos zonder tracking. Hoewel deze optie goed is gegaan in 99,2% van de gevallen (uit mijn eigen ervaring), is het op uw eigen verantwoordelijkheid en kan ik niet verantwoordelijk worden gehouden voor verloren of beschadigde items.

Wanneer u een ge├╝pgradede verzending kiest, wordt het artikel met een trackingnummer en handtekening bij ontvangst verzonden.

AL MIJN CREATIES WORDEN GEMAAKT VAN NATUURLIJKE MATERIALEN IN EEN ROOKVRIJ HUIS

$23.50
Please select variants first