Little Mouse

Niet in voorraad

DIT PUNT IS GEMAAKT OM TE BESTELLEN. DOOR VEEL BESTELLINGEN IS DE VERWERKINGSTIJD OP HET MOMENT ROND 2-3 WEEK. Let op: u krijgt NIET de muis van de afbeeldingen, maar een die er precies zo uit ziet. Houd in gedachten dat al mijn muizen 100% handgemaakt zijn zonder patronen, dus elke muis is enigszins individueel. Dit geeft hun echter hun unieke karakter! Natuurlijk probeer ik ze hetzelfde te houden. Kleine muis met tas is een unieke miniatuur vilten muis gemaakt van 100% mooie, biovriendelijke zuivere wol. Deze aanbieding is voor ÉÉN muis. Geef aan welke kleurentas u wilt hebben.

Deze kleine muis met zijn tas is volledig poseerbaar van kop tot staart. Gemaakt met de grootst mogelijke nauwkeurigheid. Het is een geweldig cadeau, maar het zou natuurlijk ook een geweldige aanvulling zijn op je verzameling of poppenhuis. In ieder geval maakt het een echte aandenken.

Deze kleine muis meet ongeveer 6 cm (2,4 inch). Zoals al mijn creaties, het is uniek en gemaakt van eersteklas materialen.

Deze muis is zorgvuldig gemaakt van fijne wol.

Het heeft / is:

~ glazen ogen

~ volledig positioneerbaar

~ is een verzamelbare muis met kleine onderdelen en daarom niet geschikt voor kleine kinderen omdat deze muis geen speelgoed is!

~ het dragen van mijn merklabel en een klein tasje

Let op: ik bied de mogelijkheid voor normale verzending of verbeterde verzending, als u kiest voor normale verzending, wordt het artikel verzonden, veilig verpakt, in een kleine doos zonder tracking. Hoewel deze optie goed is gegaan in 99,2% van de gevallen (uit mijn eigen ervaring), is het op uw eigen verantwoordelijkheid en kan ik niet verantwoordelijk worden gehouden voor verloren of beschadigde items.

Wanneer u een geüpgradede verzending kiest, wordt het artikel met een trackingnummer en handtekening bij ontvangst verzonden.

AL MIJN CREATIES WORDEN GEMAAKT VAN NATUURLIJKE MATERIALEN IN EEN ROOKVRIJ HUIS

$43.50
Please select variants first