Dolores

Niet in voorraad Nieuw

Dit kleintje is Dolores, ze is een muis uit mijn 19e-eeuwse serie, een unieke miniatuur vilten muis. Ze is gemaakt van 100% mooie, biovriendelijke zuivere wol. Ze is OOAK, er is er maar één zoals zij.

Dolores is volledig poseerbaar van kop tot staart. Gemaakt met de grootst mogelijke nauwkeurigheid. Het is een geweldig cadeau, maar het zou natuurlijk ook een geweldige aanvulling zijn op je verzameling of poppenhuis. In ieder geval maakt het een echte aandenken.

Mijn muizen meten ongeveer 6 cm (2,4 inch) staan. Ze zijn allemaal uniek en gemaakt van eersteklas materialen.

Deze muis is zorgvuldig gemaakt van 100% fijne wol.

Het heeft / is:

~ glazen ogen

~ volledig positioneerbaar

~ is een verzamelbare muis met kleine onderdelen en daarom niet geschikt voor kleine kinderen omdat deze muis geen speelgoed is!

~ Draagt mijn merklabel

Let op: ik bied de mogelijkheid voor normale verzending of verbeterde verzending, als u kiest voor normale verzending, wordt het artikel verzonden, veilig verpakt, in een kleine doos zonder tracking. Hoewel deze optie goed is gegaan in 99,2% van de gevallen (uit mijn eigen ervaring), is het op uw eigen verantwoordelijkheid en kan ik niet verantwoordelijk worden gehouden voor verloren of beschadigde items.

Wanneer u een geüpgradede verzending kiest, wordt het artikel met een trackingnummer en handtekening bij ontvangst verzonden.

AL MIJN CREATIES WORDEN GEMAAKT VAN NATUURLIJKE MATERIALEN IN EEN ROOKVRIJ HUIS


$43.50
Please select variants first