Charlie

Niet in voorraad

DIT PUNT IS GEMAAKT OM TE BESTELLEN. DOOR VEEL BESTELLINGEN IS DE VERWERKINGSTIJD OP HET MOMENT ROND 2-3 WEEK.

Dit is Charlie, een unieke miniatuur vilt muis. Hij is gemaakt van 100% mooie, biovriendelijke zuivere wol.

Charlie is volledig poseerbaar van zijn hoofd tot aan de punt van zijn staart. Gemaakt met de grootst mogelijke nauwkeurigheid. Hij maakt een geweldig cadeau, maar hij zou natuurlijk ook een geweldige aanvulling zijn op je verzameling of poppenhuis. In ieder geval maakt hij een echt aandenken.

Deze kleine muis meet ongeveer 6 cm (2,4 inch). Zoals al mijn creaties, het is uniek en gemaakt van eersteklas materialen. Deze aanbieding is alleen voor Charlie!

Deze muis is zorgvuldig gemaakt van 100% fijne wol.

Het heeft / is:

~ glazen ogen

~ volledig positioneerbaar

~ is een verzamelbare muis met kleine onderdelen en daarom niet geschikt voor kleine kinderen omdat deze muis geen speelgoed is!

~ draagt mijn merklabel

Let op: ik bied de mogelijkheid voor normale verzending of verbeterde verzending, als u kiest voor normale verzending, wordt het artikel verzonden, veilig verpakt, in een kleine doos zonder tracking. Hoewel deze optie goed is gegaan in 99,2% van de gevallen (uit mijn eigen ervaring), is het op uw eigen verantwoordelijkheid en kan ik niet verantwoordelijk worden gehouden voor verloren of beschadigde items.

Wanneer u een ge├╝pgradede verzending kiest, wordt het artikel met een trackingnummer en handtekening bij ontvangst verzonden.

AL MIJN CREATIES WORDEN GEMAAKT VAN NATUURLIJKE MATERIALEN IN EEN ROOKVRIJ HUIS

$43.50
Please select variants first