Field Mouse

Niet in voorraad

Deze kleine veldmuis is gemaakt van 100% mooie, biovriendelijke zuivere wol. Het is op bestelling gemaakt. U ontvangt de muis niet op de foto, maar een die er precies zo uitziet. De verwerkingstijd is ongeveer 1-2 weken.

Hij heeft een natuurlijke uitstraling en is volledig van kop tot staart te positioneren. Gemaakt met de grootst mogelijke nauwkeurigheid.

Deze kleine muis meet ongeveer 6 cm (2,4 inch). Zoals al mijn creaties, het is uniek en gemaakt van eersteklas materialen.

Deze muis is zorgvuldig gemaakt van fijne wol.

Het heeft / is:

~ glazen ogen

~ volledig positioneerbaar

~ is een verzamelbare muis met kleine onderdelen en daarom niet geschikt voor kleine kinderen omdat deze muis geen speelgoed is!

~ Draagt mijn werklabel

Let op: ik bied de mogelijkheid voor gratis verzending of verbeterde verzending, als u kiest voor normale verzending, wordt het artikel verzonden, veilig verpakt, in een kleine doos ZONDER tracking. Hoewel deze optie goed is gegaan in 99,2% van de gevallen (uit mijn eigen ervaring), is het op uw eigen verantwoordelijkheid en kan ik niet verantwoordelijk worden gehouden voor verloren of beschadigde items.

Wanneer u een ge├╝pgradede verzending kiest, wordt het artikel met een trackingnummer en handtekening bij ontvangst verzonden.

AL MIJN CREATIES WORDEN GEMAAKT VAN NATUURLIJKE MATERIALEN IN EEN ROOKVRIJ HUIS

$50.00
Please select variants first