Benjamin

DIT PUNT IS GEMAAKT OM TE BESTELLEN. VERWERKINGSTIJD IS OP HET MOMENT ROND 2 WEEK.

Let op: u zult de eekhoorn NIET van de foto's krijgen, maar er één zoals deze. Houd er rekening mee dat al mijn items 100% handgemaakt zijn, dus geen eekhoorn is precies hetzelfde als een andere.

Deze kleine eekhoorn is gemaakt van 100% mooie biovriendelijke zuivere wol.

Hij heeft een natuurlijke uitstraling en is volledig van kop tot staart te positioneren. Gemaakt met de grootst mogelijke nauwkeurigheid.

Deze kleine eekhoorn meet ongeveer 6 cm (2,4 inch) staan. Zoals al mijn creaties, het is uniek en gemaakt van eersteklas materialen.

Deze eekhoorn is met zorg gemaakt van fijne wol.

Het heeft / is:

~ glazen ogen

~ volledig positioneerbaar

~ is een verzamel eekhoorn met kleine onderdelen en daarom niet geschikt voor kleine kinderen omdat deze muis geen speelgoed is!

~ Draagt mijn merklabel

Let op: ik bied de mogelijkheid voor normale verzending of verbeterde verzending, als u kiest voor normale verzending, wordt het artikel verzonden, veilig verpakt, in een kleine doos zonder tracking. Hoewel deze optie goed is gegaan in 99,2% van de gevallen (uit mijn eigen ervaring), is het op uw eigen verantwoordelijkheid en kan ik niet verantwoordelijk worden gehouden voor verloren of beschadigde items.

Wanneer u een geüpgradede verzending kiest, wordt het artikel met een trackingnummer en handtekening bij ontvangst verzonden.

AL MIJN CREATIES WORDEN GEMAAKT VAN NATUURLIJKE MATERIALEN IN EEN ROOKVRIJ HUIS

$50.00
Please select variants first