Augusta

Niet in voorraad

Deze kleine is Augusta, een unieke miniatuurvilten muis. Het is gemaakt van 100% prachtige bio-vriendelijke pure wol.

Augusta is volledig verplaatsbaar van kop tot staart. Gemaakt met uiterste nauwkeurigheid. Het is een geweldig cadeau, maar het zou natuurlijk ook een geweldige toevoeging zijn aan je verzameling of poppenhuis. Het maakt in elk geval een echte herinnering.

Deze kleine muis meet ongeveer 6 cm (2,4 inch). Zoals al mijn creaties, is het uniek en gemaakt van eersteklas materialen.

Deze muis is zorgvuldig gemaakt van fijne wol.

Het heeft / is:

~ glazen ogen

~ volledig instelbaar

~ is een verzamelmuis met kleine onderdelen en daarom niet geschikt voor kleine kinderen omdat deze muis geen speelgoed is!

~ Draagt mijn merklabel

Let op: ik bied de mogelijkheid voor normale verzending of upgrade verzending, als u kiest voor normale verzending, wordt het artikel veilig verpakt in een kleine doos zonder tracking verzonden. Hoewel deze optie in 99,6% van de gevallen goed is gegaan (uit eigen ervaring), is het uw eigen verantwoordelijkheid en kan ik niet aansprakelijk worden gesteld voor verloren of beschadigde artikelen.

Wanneer u een upgrade voor verzending kiest, wordt het item bij ontvangst met een trackingnummer en handtekening verzonden.

AL MIJN CREATIES ZIJN GEMAAKT VAN NATUURLIJKE MATERIALEN IN EEN ROOKVRIJ HUIS

$43.50
Please select variants first